Foorumin ohjeet

Yleistä

Foorumilla luonnollisesti pätee hyvän käyttäytymisen säännöt, vaikka toimimme nimimerkeillä. Älä siis herjaa, provosoi, riitele yms. Eri mieltä voi toki olla ja hyvä muistaa rakentava asenne.

Muista myös tekijäinoikeudet eli laitat vain materiaalia, johon sinulla on oikeudet.

Ilmoitusten muokkaus

Ilmoituksia voit muokata rajattomasti. Kun ilmoitukseen on vastattu, sitä ei voi enää poistaa. Jos ilmoituksesi vanhenee pentumyyntipalstalla, niin ilmoita siitä huutomerkki-painikkeella. Poistamme ilmoituksesi. Huom! Samalla poistuu koko viestiketjun tarinat!

Jos haluat jonkun muun viestin poistettavan, ilmoita siitä myös ylläpitoon (huutomerkki viestin yhteydessä). Katsomme sopivan ratkaisun, että viestiketjun muut viestit eivät kärsi tarpeen mukaan ja ketjun sisältö pysyy alkuperäistarkoituksessa.

Huomioi myös tarkasti sopimasi kalakauppojen hinnat esim. printtaamalla viesti, kun teet kaupat. Nyt mahdollisuus muokata viestiä ja kun olet sopinut kaupat. Eettisesti olisi arveluttavaa, että hinta olisi muuttunut matkalla ostopaikalle:). Eli sovi selvät sävelet ennen kauppoja myös esim. yv:llä, johon jää mustaa valkoiselle.